VİP İSTANBUL YEMEK

 

VIP İstanbul Yemek A.Ş. Beslenmenin insan hayatındaki yerinden yola çıkarak, İş hayatının en güçlü motivasyon unsurlarından biri olan “Yemek Hizmeti”nde fark yaratmak üzere kurulmuştur.

VIP İstanbul’da kalite faktörü insanla başlar, kaliteli malzeme ve ekipman ile desteklenir, kalite anlayışı yüksek müşteri ile devam eder. 

İşbirliği sürecimiz; çalışanlarınıza/firmanıza özel talep, beklenti ve ihtiyaçların uzmanlar tarafından analiz edilmesi ile en doğru fiyat altyapısı üzerine kurulur. Sağlıklı ve dengeli beslenme faktörleri göz önünde bulundurularak hazırlanan menüler, Gıda Güvenliği esasları doğrultusunda servis edilir, Sürdürülebilir Müşteri Memnuniyeti baz alınarak hizmette takip ve sürekli iyileştirme yapılır.

 

VİZYONUMUZ

Her biri alanında uzman ve sürekli genişleyen ekibiyle sağlıklı ve dengeli beslenme prensipleri ile hareket eden, ihtiyaca uygun çözüm üreten, müşteri odaklılık ve toplam kalite yaklaşımı ile iş ortaklarına artı değer katan bir kuruluş olarak “Yemek Sektörüne” yeni bir soluk getirmektir.

MİSYONUMUZ

Sektörümüz ile ilgili en yüksek standartları benimseyen bakış açısı ile;insan sağlığını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak faaliyet göstermeyi, uzman gelişen kadrolarla, hijyenik ortamlarda üretim yapmayı, Türkiye’de kalitesini kanıtlamış tedarikçilerle çalışmayı kabul ve taahhüt ederiz.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Konumuz ile ilgili tüm yasa, kodeks ve standartlara uygun hareket etmek, Kalite sistemimizin etkinliğini sürekli iyileştirmek ve kalite algısını sürdürülebilir kılmaktır.

DEĞERLERİMİZ

Dürüstlük 

Şeffaflık 

Açıklık 

Sürdürülebilir Kalite 

Bütün’e Katkı 

İstikrar 

Özen